Persoonlijk verkoopproces

Equiaccess biedt een groot netwerk van paarden en kopers aan die anders online niet te vinden zijn. Enerzijds beschikken we over een enorme database aan paarden die discreet te koop staan. Deze paarden zijn door ons op voorhand reeds gescreend zodanig dat wij steeds paarden kunnen aanbieden voor de juiste prijs met goede resultaten en een goede keuring. Op deze manier hoeft u als koper geen tijdsverspillingen meer te ervaren en krijgt u enkel paarden aangeboden die mogelijks relevant kunnen zijn. Anderzijds beschikken we over een groot netwerk aan kopers die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe paarden. Deze worden ook eerst gescreend zodanig dat wij perfect weten naar welk type paard zij op zoek zijn. Hierbij vergroten we de kans op een verkoop en filteren we de niet-serieuze kopers uit ons systeem.

Daarnaast regelen wij voor jou de administratieve rondslomp die zich bij een verkoop afspeelt zoals het boeken van testafspraken, keuringen, transport…

Indien er geen match kan gemaakt worden met behulp van onze database van verkopers en kopers, gaan we persoonlijk voor jou een persoonlijke zoektocht opstarten zodanig dat we samen toch een verkoop kunnen realiseren.

Belgisch sportpaard in de kijker

Onze paarden die te koop staan zijn allemaal gevestigd in België of uitzonderlijk in Nederland. Het is bewezen dat onze Belgische sportpaarden over de beste stamboeken beschikken!
Woon jij in een ander land of zelfs in een ander continent, maar wil je toch een paard kopen in België? Wij kunnen jou helpen in uw zoektocht en bieden jou verschillende modules aan:

 • Ik wil zelf reizen naar België
  Wij maken voor u de testafspraken en maken een dagroute op indien u meerdere paarden wil proberen.
 • Ik wil niet reizen naar België
  Wij testen voor u de paarden en geven u achteraf een grondig advies over het paard zodanig dat je als koper gerust een paard op video kunt kopen en bieden volgende services aan:

  °Wij zorgen dat de paarden gekeurd kunnen worden door onafhankelijke dierenartsen
  °Wij stellen een verkoopcontract op waar beide partijen zich in kunnen vinden.
  °Wij bieden de mogelijkheid aan om een verzekering op het paard te nemen.
  °Wij bieden buitenlands -en vliegtuigtransport aan met quarantainemogelijkheden

Wij trainen uw paard!

Wil je jouw paard verkopen, maar heeft het paard eerst nog wat training nodig? Wij bieden u de mogelijk om het paard bij ons te laten stallen om het paard de nodige training te kunnen bezorgen. Wij werken samen met een professionele ruiter die over veel erg veel ervaring  beschikt. Dit gaat van jonge paarden zadelmak maken tot het uitbrengen van wedstrijdpaarden op Grand Prix niveau. De stalling is gelocaliseerd in Eke, België.